BSO

Buitenschoolse opvang BSO & Zo
Vanaf 4 tot 13 jaar is uw kind van harte welkom om bij Buitenschoolse opvang (BSO) BSO & Zo te komen: spelen, chillen en genieten. De locatie ligt naast basisschool De Bundeling en vanaf schooljaar 2016-2017 is onze dependance geopend in basisschool Franciscus.

We halen uw kind lopend op bij school. Dat is prettig en vertrouwd. Het eerste wat we doen als we aankomen bij de BSO, is lekker even rustig wat eten en drinken én natuurlijk bijkletsen over hoe de schooldag was. Daarna is het tijd om te chillen of om actief bezig te zijn: er is een ruim aanbod aan afwisselende, uitdagende activiteiten. Zodat er iets te kiezen valt, omdat smaken nou eenmaal verschillen. BSO is tenslotte vrije tijd en de kinderen kunnen dan ook zelf beslissen of ze mee willen doen met een activiteit of niet. In de vakanties of op studiedagen van school ondernemen we gezamenlijke activiteiten. Zo wordt er bijvoorbeeld gekookt, gaan we naar het bos of gezellig spelen in de speeltuin.

En… Actie!
Hebben we zin om creatief te zijn? Dan gaan we naar ons atelier waar we de mooiste kunstwerken maken. Of we beleven geweldige avonturen in de verkleedkamer, de speelhal of de bouwhoek. Zijn we daar niet te vinden? Spiek dan even in de gymzaal, want dan zijn we daar lekker aan het bewegen, dansen en toneel aan het spelen (super leuk!).

Ook hebben we een unieke buitenruimte! Samen met basisschool De Bundeling delen we deze prachtige tuin, die ook bekend staat als ‘kindernatuurtuin’. Ook op ons prachtig groot speelterrein, van bs Francicus is het heerlijk vertoeven. De oudere kinderen verblijven op dinsdag en donderdag in de dependance: een eigen plek hoe cool is dat!

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Kijk voor meer informatie op onze website www.mik-kinderopvang.nl. Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Bso & zo
Lindenlaan 73
6241 BB Bunde
Tel:043-3655648

Klik hier voor algemene informatie over MIK. Een word-bestand wordt gedownload.